ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні працівники системи охорони здоров’я прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята — Дня медичного працівника!

Дата: 17.06.2022 17:02
Кількість переглядів: 123

 

Фото без опису

 

В день вашого професійного свята прийміть слова глибокої вдячності за вашу благородну працю, особливо зараз, в цей надскладний  для країни час, коли ми змушені  жити в умовах війни. Своєю невтомною працею Ви повсякчас демонструєте нам приклади професіоналізму, витримки, жертовності.

 В сьогоднішніх умовах  ви працюєте пліч-о-пліч з нашими мужніми захисниками, самовіддано надаєте першу медичну допомогу ризикуючи власним життям. Рятуєте наших воїнів, допомагаєте мирним жителям і боритеся за життя діточок народжених в укриттях і бомбосховищах. Продовжуєте покращувати надання всіх необхідних медичних послуг вимушено переміщеним особам і місцевим жителям. Від кожного з вас залежить життя  і здоров´я Українців і за це Вам велика вдячність!

Хочеться відзначити роботу кожного медика в  нашому районі, Ви всі без виключення люди з великої літери та професіонали своєї справи з відкритим серцем і душею. Щиро бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани.  

Зі святом! Щастя Вам і добра, перемоги і миру нашій державі!

 

Слава Україні!

 

З повагою

голова районної військової адміністрації
Василь Бровчук.

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора