ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З турботою про найдорожчих

Дата: 06.06.2022 10:24
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Сьогодні 5 травня Громадська Організація «Мамине Серце» організувала дитячий благодійний захід в селищі Верховина, на території відпочинкового комплексу «Магурка» для підтримки дітей, які приїхали до нас із територій де ведуться бойові дії, та дітей, батьки котрих зараз захищають нашу Україну.

На запрошення організаторів перша заступниця голови районної військової адміністрації Світлана Уршеджук відвідала дану подію.

Світлана Ярославівна зазначила, що свято для діточок відбулося завдяки організаторам ГО «Мамине Серце» та спонсорам, котрі надали різноманітні солодощі та смаколики, забезпечили аніматорів для найкращих емоцій юних гостей свята.

«Велика та окрема щира подяка благодійним організаціям та волонтерам, які активно об‘єдналися всі разом і організували неймовірне свято для діток, а саме : - ГО «Мамине Серце», Ukraine Alive, Atlantic Ukraine Association, Вікторії Петрук, Роману Пилихачу та пану Петру за надану територію для проведення благодійної акції» - сказала заступниця голови РВА Світлана Уршеджук

Завершуючи свій виступ посадовиця додала - « Із радістю та щемом у серці, разом з нашими благодійниками ми спостерігали, як діточки весело та активно проводили час, розважалися з аніматорами, пригощалися всілякими смаколиками, брали участь у різних конкурсах, танцювали та підспівували! Дуже важлива цінність сьогодення - це щирий дитячий сміх та сповнені вдячності погляди їхніх батьків. І нехай так буде завжди! Мирного нам неба та вільної і незалежної України! Вдячні нашим воїнам за мирний день, за те, що маємо можливість подарувати дітям свято. Дивлячись на наших щасливих діток ми розуміємо, що маємо задля кого жити, працювати і ми обов’язково переможемо! Слава Україні! Слава Героям».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора