ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Мусимо об’єднуватися та разом боротися за наше мирне майбутнє

Дата: 31.05.2022 09:29
Кількість переглядів: 305

 

нями на Івано-Франківщину прибула гуманітарна допомога від Благодійного фонду "Фундація Дім Рональда Макдональда в Україні". Понад 2000 продуктових наборів меценати зібрали та привезли для внутрішньо переміщених осіб, котрі проживають на Прикарпатті. А сьогодні представники фонду зустрілися із головою обласної військової адміністрації Світланою Онищук, щоб обговорити питання подальшої співпраці та надання допомоги потребуючим людям.

"Наша область вже прихистила понад 143 тисячі людей. Ми забезпечили їх тимчасовим житлом, харчуванням, надали необхідну медичну допомогу, - повідомила під час розмови із благодійниками керівниця області. - На початку війни, коли люди з інших регіонів почали прибувати на Івано-Франківщину, ми мали деякі резерви продуктів харчування, тож питання забезпечення провізією внутрішньо переміщених осіб не піднімалося. Однак область вже прихистила значну кількість людей, котрих ми не можемо залишити наодинці з бідою. Тому звертаємося до міжнародних організацій та бізнесу із проханням допомогти нам у цьому. Ми безмежно цінуємо підтримку кожного, хто відгукується на горе людей, і розуміє, що війна - це спільна біда для нас усіх. Мусимо об'єднуватися та разом боротися за наше мирне майбутнє".

Фото без опису

Світлана Онищук також зазначила, що на Прикарпаття прибуло багато людей, зокрема і соціально вразливих верст населення. Вони потребують кваліфікованої допомоги та підтримки. Тож сьогодні існує також потреба і у фаховому медичному обладнанні.

Фото без опису

Своєю чергою представники фонду пообіцяли посприяти у вирішенні даних питань, зокрема, наданні підтримки ВПО.

Йшлося під час зустрічі і про адресну допомогу медичним закладам області, а саме - постачання благодійниками багатопрофільних ліжок та обладнання для лікування важких хворих.

Більше фото за посиланням.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора