ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергова допомога військовим та цивільним медичним закладам

Дата: 12.05.2022 09:51
Кількість переглядів: 112

 

Фото без опису

 

Завдяки налагодженій роботі влади всіх рівнів, допомоги міжнародних волонтерів та небайдужих українців, район і надалі отримує благодійну допомогу від міжнародних благодійних фондів і громадських організацій.

Нещодавно Верховинська районна військова адміністрація отримала гуманітарний вантаж від Канадського благодійного фонду ATLANTIC UKRAINIAN ASSOCIATION . Зокрема це медикаменти, перев´язочні матеріали, гігієнічні набори та засоби, дитяче харчування, одяг та багато інших речей першої необхідності.

В першу чергу, на запити щодо забезпечення ліками медичних закладів прифронтових міст нашої держави партію ліків і медичних засобів нами передано для потреб поранених військових до КП «Кременчуцький обласний клінічний шпиталь для ветеранів війни» Полтавської області та КП «Криворізька міська клінічна лікарня №2 Криворізької міської ради». Дана допомога з нашої сторони дасть можливість врятувати життя багатьом нашим воїнам та мирним українцям.

РВА приділяє окрему увагу і питанню щодо забезпечення медикаментами та лікарськими засобами місцевих комунальних лікувальних закладів, які на даний час також здійснюють надання медичних послуг внутрішньо переміщеним українцям, котрі наразі проживають на території Верховинського району . В зв’язку з цим сьогодні нами передано благодійну медичну допомогу для КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня Верховинської селищної ради»

Щира подяка Канадському фонду ATLANTIC UKRAINIAN ASSOCIATION, волонтерам та всім причетним хто допомагає.

Всім тим, хто робить все задля перемоги.

???? Спільно зможемо все.

???????? Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора