ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася зустріч із представниками Міжнародної організації з міграції (МОМ), яка є частиною системи ООН

Дата: 27.04.2022 16:20
Кількість переглядів: 135

 

Фото без опису

Сьогодні відбулася зустріч голови районної військової адміністрації Василя Бровчука з членами Міжнародної організації міграції, яка є підрозділом Організації Об’єднаних Націй. На зустрічі були присутні перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Уршеджук, голови територіальних громад району.

Слід зазначити, що дана організація створена для розв'язання численних міграційних проблем у сучасному світі; є провідною міжнародною організацією в міграційній галузі та тісно співпрацює із урядовими, міжурядовими та громадськими установами та організаціями.

Перша заступниця голови районної державної адміністрації Світлана Уршеджук озвучила всі потреби, які необхідні для організації життєдіяльності внутрішньо переміщених осіб на Верховинщині.

Особливо звернули увагу, що зараз дуже велика потреба в забезпеченні належних умов для проживання переміщених осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, хворих, які потребують особливого догляду.

Представники Міжнародної організації з міграції запропонували провести оцінку потреб , відповідно до яких буде напрацьовано ряд заходів, спрямованих на пошук практичних рішень міграційних проблем на території громад району, а також на надання гуманітарної підтримки внутрішньо-переміщеним особам, та соціально незахищеним особам, які потребують допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора