ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Гуцульщина є надійним тилом для внутрішньо переміщених осіб

Дата: 25.04.2022 10:12
Кількість переглядів: 149

 

Фото без опису

 

Напередодні Великодніх свят керівництво району виконує приємну та почесну місію – відвідує установи і навчальні заклади, де тимчасово мешкають вимушено переселені особи на Верховинщині.

Голова військової районної адміністрації Василь Бровчук з робочим візитом відвідав населені пункти району, де облаштували тимчасове житло для осіб, котрі покинули свої домівки в зв’язку бойовими діями. Зокрема, села Верхній Ясенів та Довгополе. Спільно з директором «НПП Верховинський» Михайлом Нечаєм і старостою села Іваном Мельничуком оглянули умови проживання для ВПО та обговорили проблематичні питання.

Також голова району поспілкуватися з переселенцями, вручив Пасхальні набори і продукти харчування, з метою підтримки людей, які вимушено опинилися в чужій місцевості і позбавлені родинного тепла в Великодні свята.

Василь Петрович подякував керівникам бюджетних установ, навчальних закладів за забезпечення належних умов для проживання людей, співпрацю з керівництвом і запевнив всебічною підтримкою з боку влади.

«В умовах воєнного стану держава опікується своїми громадянами й активно працює над тим, аби допомогти всім, хто змушений був втікати від війни.

Переселенці мають знати про свої можливості, відчувати підтримку у кожному селі нашого району. Ми як влада, будемо вживати всіх заходів аби забезпечити внутрішньо переміщених осіб всім необхідним щоб люди почувалися наче вдома» - сказав голова РВА Василь Бровчук.

Варто відзначити що ряд керівників бюджетних установ безоплатно прихистили внутрішньо переміщених осіб у пристосованих приміщеннях. Це виявлення свідомої громадянської позиції та гарний приклад для наслідування жителями району.

Спільно зможемо все!

Разом до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора