ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Робоча зустріч

Дата: 18.04.2022 14:57
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

 

15 квітня, керівники району зустрілися з Наталією Корчак- завідувачкою кафедри публічної політики Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка, докторкою юридичних наук, Заслуженою юристкою України, першою головою НАЗК (2016-2018 р.р.)

Під час робочої зустрічі посадовці обговорили особливості декларування за 2021 рік в частині строків подачі е-декларацій та новацій в частині оновленої її форми.

 Також Наталія Миколаївна презентувала умови вступу у 2022 році до Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка, розповіла про перелік освітніх програм та факультетів.

 Поряд з цим зазначила, що навіть в умовах воєнного стану колектив Інституту дбає про якісне надання освітніх послуг та запрошує абітурієнтів, батьків та усіх небайдужих до спілкування в межах запланованих днів відкритих дверей. Пані Наталя висловила слова подяки керівництву району за організацію роботи з переселенцями та відділу освіти селищної ради за відмінно налагоджений процес навчання в галузі освіти.

 Голова районної військової адміністрації Василь Бровчук подякував за візит пані Наталії, за вичерпну надану інформацію щодо змін в декларуванні за 2021 рік та змістовну презентацію про Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Голова району підсумовуючи додав, що після перемоги сподіваємося на плідну співпрацю.

?? Для детальнішої інформації та умов вступу- тримаємо руку на пульсі подій та стежимо за посиланнями на офіційній сторінці Навчально-наукового інституту публічного управління та державної служби: http://ipacs.knu.ua https://www.facebook.com/ipacs.knu


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора