ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оберіг захисникам дитячими руками

Дата: 15.04.2022 11:12
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

За  ініціативи художниці з Києва Тетяни Наумчук, яка  тимчасово проживає у Верховині проводяться благодійні творчі заняття з дітками-переселенцями з окупованих територій України, котрі зараз проживають у Верховині на базі «Думка"(YMCA)» і мають бажання опановувати  мистецтво малювання.

Оскільки в ці дні триває час Великого посту і йде підготовка до Великодніх свят, мисткинею було обрано для написання релігійну тематику.

Зі слів художниці, діти із міст Ірпінь, Охтирка, Лисичанськ, Київ, Біла Церква охоче долучились до написання іконок-оберегів і листівок для наших хоробрих воїнів, які будуть передані на бойові позиції нашим захисникам, котрі зараз відчайдушно боронять територіальну цілісність держави. Видно, як діти щиро вірять, що кожний їхній оберіг та малюнок принесе нашим бійцям гарний настрій, наснагу і силу захищати рідну Україну.

 

Художниця  Тетяна Наумчук зустрілася з першою заступницею голови РВА Світланою Уршеджук, розповіла про започатковану благодійну справу та передала роботи вихованців  для відправлення нашим мужнім воїнам.

 

Варто зазначити, що заняття з малювання триватимуть й надалі.

Всім хто бажає долучитися до творчого навчання та опанувати мистецтво малювання – звертайтеся за  номером телефону: 0676617661 Тетяна.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора