ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівники обласної державної адміністрації забезпечують надійний гуманітарний тил

Дата: 08.04.2022 15:29
Кількість переглядів: 205

 


 

Фото без опису

Від початку війни на Прикарпатті розпочали роботу гуманітарні штаби та координаційні центри, метою яких стало надання допомоги людям постраждалим внаслідок бойових дій.

Область стала надійним тилом не лише для жителів інших регіонів, а й для тих, хто змушений був переїхати у пошуках безпечного місця проживання. До роботи у штабах активно долучилися працівники обласної державної адміністрації.

Фото без опису

Залишивши звичну роботу, вони у цілодобовому режимі почали забезпечувати логістику гуманітарної допомоги (отримання, сортування, облік, зберігання та розподіл серед переселенців, які її потребують).

Додамо, що гуманітарна допомога щоденно надходить від простих людей, громадських організацій та європейських країн, які максимально долучаються для допомоги Україні. Словом, кожен небайдужий до нашого спільного горя долучається по-своєму, щоб у цей непростий час допомогти кожному, хто опинився у цій складній життєвій ситуації.

Для злагодженої діяльності на Прикарпатті працює Координаційний центр з питань міжнародної гуманітарної допомоги, метою якого є залучення міжнародної підтримки задля національної безпеки та оборони країни, цивільного захисту населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора