ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щира подяка за підтримку!

Дата: 26.03.2022 15:15
Кількість переглядів: 466

В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

Днями на Верховинщину прибуло дві вантажівки із гуманітарною допомогою з Барселони,  Каталонії.

Понад 60 палетів містили медикаменти, речі першої необхідності, одяг, продукти харчування, зокрема дитяче харчування, засоби гігієни, ковдри. Опісля розвантаження та сортування уся допомога використовується для забезпечення потреб Збройних сил України та інших законних військових та правоохоронних формувань, в тому числі територіальної оборони, гуманітарних потреб тимчасово переміщених осіб.

Дану допомогу надано відповідно до меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між Верховинською районною державною адміністрацією - Верховинською районною військовою адміністрацією та  організацією «Благодійний фонд «Продовжимо життя», який був підписаний для залучення міжнародної підтримки країни та району.

Висловлюємо слова щирої вдячності  команді Благодійного фонду Віталію Бикову, Олександру Бондаренку, Кирилу Кролевецькому та спільноті Каталонії за  надання допомоги дітям, переселенцям, які перебувають на території нашого району, Збройним Силам України та теробороні! Дякуємо за турботу і участь, підтримку та Ваші щирі і чуйні серця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора