ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Місяць Незламності - місяць єдності

Дата: 24.03.2022 10:14
Кількість переглядів: 125

Фото без опису

Україна вже місяць стримує і перемагає набагато більшого за себе ворога. Ми показали світу стійкість України, мужність її воїнів, національне єднання у боротьбі проти ворога.

?Плани Кремля про бліцкриг зазнали поразки, тому ворог почав терор мирного населення. Окупанти завдають ракетних ударів по житлових будинках і лікарнях, беруть в облогу цілі міста та розстрілюють гуманітарні коридори.

?Росія зневажає правила ведення війни та грубо порушує норми Міжнародного права.

?Злочини, які вчиняє Російська Федерація, співмірні зі злочинами Гітлера. Російські окупанти самі проводять паралелі між собою та нацистами, використовуючи на техніці нацистські позначки.

????Буквою Z під час Другої світової війни було позначено будівлю у нацистському концентраційному таборі Заксенгаузен, де скоєно масові вбивства. Тепер масові злочини проти людяності скоює РФ.

?Безпідставний напад на мирну країну з метою її захоплення, масоване бомбардування міст, мародерство та інші дії російської федерації аналогічні до дій фашистів та нацистів часів другої світової війни.

?Кремль уже почав прямо погрожувати іншим європейським державам. Жодна країна не є недоторканою для РФ та її ракет.

?Світ повинен не боятися російських погроз і ухвалювати відповідальні рішення щодо надання Україні необхідної допомоги, зокрема в захисті неба.

?Безкарність лише підштовхує Росію до подальшої агресії: не отримавши належної відповіді у 2014 році, РФ лише наростила свої амбіції та здійснила повномасштабне вторгнення в Україну.

????Україна завжди була одним з найбільших експортерів продовольства, а тепер війна в Україні загрожує продовольчій безпеці у світі. Окупанти цілеспрямовано намагаються зірвати посівну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора