ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Прикарпаття забезпечене пальним і заправитись можна на усіх АЗС

Дата: 22.03.2022 14:01
Кількість переглядів: 218

 


Фото без опису

 

Директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Сергій Подошва сьогодні під час онлайн-брифінгу розповів про ситуацію на ринку нафтопродуктів в області.

За його словами, Прикарпаття забезпечене пальним і заправити транспорт можна на усіх АЗС.

Із 18 березня встановлено нові граничні ціни на пальне. Тому з 19 березня на наших АЗС максимальна ціна бензину марки А 92 не повинна перевищувати 33,69 гривень за літр;· А 95 – 34,42 гривень, а дизпалива – 37,05 гривень за літр.

У порівняні з попереднім періодом в середньому ціна на бензин знижена на 10,10 гривень за літр, на дизпаливо – 7 гривень 90 копійок.

«Сьогодні на АЗС ще спостерігається підвищений попит серед населення. Однак, враховуючи, що всі оператори перейшли на постачання з Європи, паливо підвозитися, і найближчим часом можливо буде заправитись у будь-якій точці області», - сказав посадовець.

Здешевлення палива також дозволить стримувати ріст цін, а аграрії зможуть створити запаси для проведення весняної посівної кампанії.

Також обласна державна адміністрація докладає максимальних зусиль для залучення в нашу область бізнесу з територій, які зазнали військової агресії.

«У нас є вільні виробничі площі. Запрошуємо підприємства та бізнес до роботи», - наголосив Сергій Подошва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора