ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Уряд підтримає власників житла, які безоплатно прихистили переселенців.?? За дорученням Президента України Урядом розроблено соціальний пакет для підтримки внутрішньо переміщених осіб, яким врегульовуються питання соціальних виплат, працевлаштування,

Дата: 21.03.2022 13:55
Кількість переглядів: 127


 

Фото без опису

Про це у коментарі представникам засобів масової інформації сьогодні підкреслила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

Вона наголосила, що від початку бойових дій в область уже прибуло понад 90 тисяч жителів із інших регіонів.

«Щоденно на Прикарпаття приїздить до 5-6 тисяч людей із областей, які найбільше потерпають від російської збройної агресії, - повідомила Світлана Онищук. – На сьогодні ми вже прийняли понад 90 тисяч осіб. Для них ми облаштовуємо безпечні місця розташування та забезпечуємо найнеобхіднішими речами».

Також, за словами керівниці області, на Івано-Франківщину перевозять своє обладнання суб’єкти господарювання. Саме в нашій області вони мають намір продовжувати свою діяльність та здійснювати випуск продукції.

«Прикарпаття є надійним тилом для людей та бізнесу, що постраждали від війни, - підкреслила Світлана Онищук. – Ми розуміємо, що сьогодні нам треба бути єдиними, допомагати людям та створювати всі умови для того, щоб підприємства працювали, а економіка – розвивалася».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора