ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14 день війни: на Прикарпатті ситуація контрольована, поліцейські продовжують відпрацьовувати повідомлення громадян та забезпечувати правопорядок

Дата: 09.03.2022 14:10
Кількість переглядів: 160

 


 

 

Фото без опису

  Задля захисту громадян від протиправних посягань та дестабілізації обстановки у Івано-Франківську і області правоохоронці продовжують нести службу у цілодобовому посиленому режимі.

За минулу добу до поліції надійшло близько 700 повідомлень та звернень від громадян про підозрілих осіб, транспортні засоби, небезпечні предмети та ряд інших правопорушень. Усі повідомлення перевірені та відпрацьовані.

Щоденно правопорядок на території області продовжують забезпечувати понад 1500 поліцейських. 

При виїздах та в'їздах у Івано-Франківськ та районні центри облаштований 41 блокпост, на яких цілодобово несуть службу поліцейські спільно з військовослужбовцями Національної гвардії України і тероборони. 

Працівники поліції здійснюють ретельну перевірку транспортних засобів, документів та речей тих,  хто заїжджає в населений пункт чи покидає його.

Щоденно на територію області прибувають біженців з інших регіонів України, де тривають воєнні дії. На Прикарпатті вони отримують необхідну допомогу:  житло, харчування та медичну допомогу. 

На території області діє коменданська година  з 22:00 до 7:00. 

У цей період громадянам заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень особи. 

Звертаємо увагу: у разі оголошення повітряної тривоги люди можуть вийти з домівок, щоб пройти у найближче укриття.

Поліція закликає громадян не довіряти та не поширювати неправдиву інформацію, а  користуватися лише офіційними джерелами. 

Якщо виникають проблеми, з дзвінком  на лінію 102, скористайтеся додатковим телефоном:   +380638410411, або написати свої повідомлення на сторінку у фейсбук «Поліція Івано-Франківської області» за посиланням - https://www.facebook.com/frankivsk.police/  чи звернутись у чат-бот @ifpolice_bot в Telegram. 

Разом до Перемоги!

#stoprussia #поліція #Прикарпаття

Національна поліція України

МВС України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора