ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підвищення цін на продукти харчування в умовах війни є неприпустимим

Дата: 07.03.2022 12:32
Кількість переглядів: 365

До уваги ПІДПРИЄМЦІВ !!! У часи, коли вся країна згуртувалася для протидії військовій агресії, необгрунтоване підвищення цін на продукти або товари, які мають соціальне значення чи житло для переселенців є неприпустимим.

???? Тому, Верховинська районна військова адміністрація сформувала робочу групу, яка веде контроль підприємницької діяльності, дана група має всі необхідні повноваження для перевірки цінової політики під час воєнного стану.

Адже, підвищення цін під час війни прирівнюється до мародерства і в мирні часи буде розглядатись, як спекулятивні дії та економічний злочин !

???? Також, Верховинська районна військова адміністрація просить громадян повідомляти на тел. +380977016125,+30985888990про необґрунтовані випадки завищення цін на продукти харчування та товари першої соціальної необхідності. (Їх перелік затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. № 341)

?? Пам’ятайте, що воєнний стан - це не час для збагачення, а час коли Ми маємо об‘єднати як сили, так і ресурси задля спільної перемоги над нашим ворогом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора