ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови РДА Василь Бровчук

Дата: 24.02.2022 17:05
Кількість переглядів: 177

 

 Фото без опису

Шановні жителі нашого краю!

Президент Володимир Зеленський підписав Указ № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні». Народні депутати затвердили цей документ 300 голосами.

Згідно з указом, воєнний стан запроваджується з 5:30 24 лютого 2022 року строком на 30 діб. Таке рішення ухвалено у зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України та на підставі пропозиції Ради національної безпеки і оборони й відповідно до українського законодавства.

Військове командування разом із Міністерством внутрішніх справ України, іншими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування має забезпечити передбачені Законом України «Про правовий режим воєнного стану» заходи й повноваження, необхідні для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави.

На даний час ворог веде  інтенсивні обстріли наших підпрозділів на сході, а також центрів військового управління і аеродромів в інших регіонах, зокрема і в Івано-Франківській області.

Українська армія тримає оборону і дає відсіч російським військам.

Наші військові роблять усе, аби захистити нас і не дати агресору шансу на прорив.

Традиційно головною  тактикою агресора є численні провокації. Все для того аби дезінформувати і посіяти паніку, створити хаос і дестабілізувати ситуацію в Україні.

Звертаюся до вас: зберігайте спокій! За можливості залишайтеся вдома. Ситуація контрольована, але нашій армії зараз як ніколи треба ваша підтримка. Ваш спокій і впевненість у Збройних силах України наразі найкраща допомога!

Пам’ятаймо, наші цінності і воля, наша впевненість у майбутньому – незламні. Витримка та спокій – наші незмінні союзники. Віра в свою країну та одне одного – наш щит.  У ці складні часи, наша згуртованість та єдність є запорукою успіху нашої країни. 

Зберігаймо спокій! Робімо нашу роботу! Ми маємо забезпечити стабільність та впевненість забезпечити безпеку і зберегти нормальну життєдіяльність на території країни та краю.

 Це наша країна та наш час творити великі та правильні справи.  

З вірою у кожного з нас, у нашу справу, нашу країну!

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора