ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

Дата: 23.02.2022 09:44
Кількість переглядів: 242

 

Фото без опису

 

По всіх регіонах України у період з 1 квітня по 1 червня 2022 року проходитиме 17-та Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Почуй світ!». Уже 16 років поспіль Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» проводить акції, метою яких є збір коштів для хворих дітей, на які закуповується медичне обладнання та безкоштовно передається для користування в дитячі лікарні України. З переліком обладнання, придбаного за роки діяльності фонду, можна ознайомитися за посиланням – http://sercedoserca.com.ua/ua/medichne-obladnannja/

Акція проходитиме в адаптивному режимі до змін стану захворюваності в територіальних обєднаннях та з урахуванням карантинних обмежень пов’язаних з коронавірусною хворобою COVID – 19. Усі зібрані в дні Акції кошти будуть перераховані на банківський рахунок фонду, а загальна сума буде оприлюднена у ЗМІ.

Кошти збиратимуться з метою придбання діагностичного медичного обладнання для дітей з вадами слуху у дитячі лікарні нашої країни. Закупівля медичного обладнання здійснюватиметься за принципом співвідношення ціна/якість.

Разом з тим, за обладнанням придбаним Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця», здійснюватиметься різновекторний контроль з боку Фонду, Наглядової Ради та нерегламентований безпосередній контроль громадян, діти яких обслуговуватимуться безкоштовно на зазначеному медичному обладнанні.

Звертаємося з проханням підтримати Всеукраїнську благодійну акцію «Серце до серця» під гаслом «Почуй світ!» та розраховуємо на активну підтримку цієї Акції серед жителів нашого району. Завдання дорослих- показати дітям, як можна допомагати тим, кому це потрібно та чудовий привід поговорити з дітьми про те, що в житті бувають різні ситуації, що є ті, кому ми можемо легко допомогти.

Реквізити для перерахування благодійних внесків:

  1. АТ КБ «ПриватБанк» IBAN UA 17 305299 0000026008043604327 ЄДРПОУ 34354227 Призначення платежу: Благодійний внесок на закупівлю медичного обладнання для Івано-Франківської області.
  2. АТ «Кредобанк» IBAN UA 39 325365 0000002600501306399 ЄДРПОУ 34354227 Призначення платежу: Благодійний внесок на закупівлю медичного обладнання для Івано-Франківської області.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора