ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася колегія райдержадміністрації

Дата: 22.02.2022 15:34
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

 

 Сьогодні 22 лютого голова районної державної адміністрації Василь Бровчук провів чергове засідання колегії райдержадміністрації.  У роботі колегії взяли участь перша заступниця голови районної державної адміністрації Світлана Уршеджук, голова Верховинської селищної ради,  голова  Білоберізької сільської ради, керівники управлінь та відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники окремих підприємств, установ і організацій району, представники засобів масової інформації.

 Перед початком роботи колегії Бровчук Василь Петрович урочисто вручив державні нагороди – посвідчення та нагрудні знаки  «Мати – героїня» шістьом   багатодітним матерям Верховинського  району.

Голова райдержадміністрації подякував  матерям - героїням за їхню невтомну працю, правильне і гідне виховання своїх дітей та побажав берегиням роду людського міцного здоров’я, радості, достатку, тепла, пошани від дітей, рідних та близьких.  

Колегія районної державної адміністрації розглянула наступні  питання: 

-  про підсумки виконання бюджету району за 2021 рік;

- про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку району за 2021 рік;

- про стан виплати заробітної плати в установах, організаціях та підприємствах усіх форм власності району за 2021 рік;

Заслухавши доповідачів та обговоривши виступи, члени колегії, із врахуванням зауважень, пропозицій та доповнень, прийняли відповідні рішення з кожного із винесених на порядок денний засідання колегії питань.

 

Також  під час роботи колегії райдержадміністрації  відповідно до пункту 28 частини першої статті 43 та статті 33 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» присутні заслухали  звіт голови районної державної адміністрації Василя Бровчука про здійснення райдержадміністрацією у 2021 році покладених на неї повноважень та стан розвитку території Верховинського району.

Додатковим питанням засідання колегії стало питання про хід вакцинальної кампанії  проти  COVID-19 у Верховинському районі. З інформацією виступила  перша заступниця голови районної державної адміністрації Світлана Уршеджук.

Керівниця інформувала присутніх  про хід вакцинальної кампанії  проти  COVID-19 станом на 22 лютого у районі, акцентувавши увагу на доцільності вакцинуватися бустерною дозою від  коронавірсної інфекції.

«Бустерна вакцина – це додаткова доза вакцини, яка має підсилювати дію попередніх. Адже з часом ефективність від щеплення втрачається, і людський організм потребує додаткового захисту. Захистимо  себе та своїх близьких вже сьогодні   адже кожна з вакцин ефективно запобігає важкому перебігу хвороби й рятує життя!» - сказала Світлана Ярославівна.

 На сам кінець всі присутні спільно виголосили молитву за мир і спокій в нашій державі та суверенну   цілісність

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора