ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада у голови РДА Василя Бровчука

Дата: 17.02.2022 16:15
Кількість переглядів: 206

 Фото без опису

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України №2 від 12 січня 2022 року «Деякі питання оплати праці медичних працівників закладів охорони здоров´я» голова райдержадміністрації Василь Бровчук провів нараду з керівництвом КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня Верховинської селищної ради» щодо виплати заробітної плати у медичному закладі.

За словами керівниці медичного закладу Галини Кікінчук у КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня Верховинської селищної ради» у відповідності до відпрацьованого робочого часу за січень 2022 року, заробітна плата виплачена у повному обсязі. Фонд оплати праці за січень місяць 2022 року становить 2,848 мільйонів гривень зокрема, середня заробітна плата у лікарів складає 20 059 грн., середній медичний персонал – 13 669 грн..

Загалом КНП «Верховинська багатопрофільна лікарня Верховинської селищної ради» налічує 43 лікарі, з них 10 неповна зайнятість та 75 осіб середнього медичного персоналу. Забезпечено стабільну роботу усіх відділів лікарні, зокрема посилена увага приділяється відділенню з лікування хворих на Covid-19, яке налічує 80 ліжко-місць.

На звершення наради Василь Петрович наголосив, що у період загострення пандемії дуже важливо,щоб заклади охорони здоров’я розвивалися, а медики гірських лікарень отримували гідну заробітну плату, адже саме вони працюють «на передовій» і ризикуючи власним здоров’ям рятують наші з Вами життя.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора