ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова РДА Василь Бровчук взяв участь у ХІV сесії районної ради VІІІ демократичного скликання та відзвітував перед депутатами та громадськістю

Дата: 16.02.2022 16:18
Кількість переглядів: 182

 Фото без опису

Сьогодні, 16 лютого відбулася чотирнадцята сесія районної ради VІІІ демократичного скликання, яку провів голова районної ради Юрій Філипчук. У роботі сесії взяли участь: голова районної держаної адміністрації Василь Бровчук, начальник Верховинського УСБУ Юрій Цебрук, начальник Верховинського районного відділення поліції відділу Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Богдан Сокол, начальник Верховинського відділу Косівської окружної прокуратури Василь Ковалюк,

начальник Верховинського комбінату комунальних підприємств Володимир Мицканюк, начальник фінуправління райдержадміністрації Всеволод Ватаманюк. Перш ніж розпочати роботу священник церкви «Спомин чуда Божого Архистратига Михаїла» села Замагора Володимир Максим’юк виголосив Молитву «Отче наш» за усіх Героїв АТО, які загинули в боях з агресором на сході України та на добру працю. Після чого голова районної ради Юрій Філипчук та голова районної державної адміністрації Василь Бровчук вручили: вітальні листівки з нагоди Дня народження депутатам районної ради: Василю Коману, Миколі Ілюку та Білоберізькому сільському голові Дмитру Іванюку. А також Грамоту за вагомий внесок у розвиток духовності та з нагоди 35-річчя від Дня народження Максим»юку Володимиру Дмитровичу - священнику церкви «Спомин чуда Божого Архистратига Михаїла» села Замагора.

До проєкту порядку денного сесійного засідання та за пропозицією президії районної ради на розгляд депутатів було внесено 13 питань, зокрема: Звіт голови райдержадміністрації про підсумки виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку району та виконання повноважень, делегованих районною радою районній державній адміністрації за 2021 рік.

Доповідав: Василь Бровчук – голова районної державної адміністрації, депутат районної ради. Про виконання районного бюджету за 2021 рік. Доповідав: Всеволод Ватаманюк – начальник фінансового управління райдержадміністрації.

Про затвердження переліку об’єктів комунального майна району, які підлягають приватизації у 2022 році. Доповідав: Всеволод Ватаманюк – начальник фінансового управління райдержадміністрації. Про надання дозволу Верховинському комбінату комунальних підприємств на укладення договору оренди. Доповідав: Володимир Мицканюк – начальник Верховинського комбінату комунальних підприємств. Про внесення змін до рішення районної ради від 26 січня 2021 року «Про оренду майна спільної власності територіальних громад Верховинського району». Доповідала: Світлана Ілійчук – керуючий справами виконавчого апарату районної ради. Про намір передачі в оренду Зеленській сільській раді майна спільної власності територіальних громад Верховинського району. Доповідала: Світлана Ілійчук – керуючий справами виконавчого апарату. Про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Верховинського відділу Косівської окружної прокуратури упродовж 2021 року. Доповідав: Василь Ковалюк - керівник Верховинського відділу Косівської окружної прокуратури. Про районну програму «Фонд районної ради на виконання депутатських повноважень» на 2022-2025 роки. Доповідала: Світлана Ілійчук – керуючий справами виконавчого апарату районної ради. Про дозвіл Верховинському районному лісгоспу на укладення договору оренди. Доповідала: Світлана Ілійчук – керуючий справами виконавчого апарату районної ради. Про внесення змін до районного бюджету на 2022 рік. Доповідав: Всеволод Ватаманюк – начальник фінансового управління райдержадміністрації. Про цільову програму проведення заходів формування підрозділу та штабу району територіальної оборони на 2022 рік. Доповідав: Василь Бровчук – голова районної державної адміністрації, депутат районної ради. Про намір передачі в оренду Верховинській районній державній адміністрації майна спільної власності територіальних громад району. Доповідав: Юрій Філипчук – голова районної ради. Про намір передачі в оренду Верховинській селищній раді майна спільної власності територіальних громад. Доповідав: Юрій Філипчук – голова районної ради.

По всіх питаннях прийнято відповідні рішення.

Після розгляду питань порядку денного виступив голова районної державної адміністрації, голова фракції "Слуга Народу" Василь Бровчук щодо безпекової ситуації в Україні та підтримки сил та підрозділів територіальної оборони Верховинського району.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора