ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: Цьогоріч у межах програми «Велике будівництво» плануємо реалізувати понад два десятки проєктів

Дата: 15.02.2022 12:11
Кількість переглядів: 147

 


У містах і селах Прикарпаття активно відбудовуються школи, спортивні зали, садочки та стадіони. Успішно розвивається мережа автомобільних доріг. Лише за минулий рік майже три сотні кілометрів автошляхів, які пролягають в області, отримали нове дорожнє покриття. Споруджено та відремонтовано понад тридцять мостових переходів і шляхопроводів. І все це здійснюється у рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Фото без опису

На цьому сьогодні під час робочої наради зі своїми заступниками та керівниками структурних підрозділів акцентувала увагу голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук.

«Цьогоріч у межах програми «Велике будівництво» ми плануємо реалізувати понад два десятки проєктів. Це, зокрема, п’ять шкіл, п’ять садочків, чотири стадіони, басейн, спортивний комплекс, культурний заклад, дві обласні лікарні. Окрім того, у громадах Прикарпаття з’являться 200 сучасних спортивних майданчиків, де школярі зможуть активно займатися спортом та зміцнювати своє здоров’я», - зазначила керівниця області.

Фото без опису

Продовжать на Івано-Франківщині й розбудову дорожньої інфраструктури. На сьогодні профільні структурні підрозділи здійснюють розробку дорожньої карти, відповідно до якої буде визначена потреба щодо першочергового капітального та поточного ремонтів автодоріг місцевого значення.

Також йшлося про виплату заробітної плати медичним працівникам Прикарпаття та фахівцям у галузі освіти.

Окремо було обговорено безпекову ситуацію в державі, а саме, функціонування в області бригад територіальної оборони, їх укомплектування тощо.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора