ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Туристичне Прикарпаття стає привабливішим завдяки відремонтованим дорогам

Дата: 15.02.2022 12:05
Кількість переглядів: 365

 


 Фото без опису  

Івано-Франківщина має значний туристичний потенціал. Це  - чарівна природа Карпат, відомі гірськолижні курорти, привабливі історичні місця з автентичною культурою, традиціями та звичаями.

Більшість туристів приїжджає на Прикарпаття автомобільними дорогами. Це головні артерії області Н-09 Мукачево – Львів, Н-10 Стрий – Чернівці – Мамалига, Н-18 Івано-Франківськ – Тернопіль, Р-21 Долина – Хуст, Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, Р-62 Криворівня – Чернівці, які забезпечують сполучення із сусідніми регіонами та з центром країни, а магістраль М-30 Стрий – Ізварине єднає західні та східні області України. Ремонт зазначених доріг проводиться у рамках програми Президента України "Велике будівництво".Фото без опису

Саме від стану доріг, їх експлуатаційного утримання протягом року насамперед залежить перше враження про Івано-Франківщину. Тож оновлення автошляхів, ремонт і будівництво мостів сприяють покращенню туристичної привабливості Прикарпаття, комфорту водіїв та пасажирів.

У поточному році в області продовжується розпочата в попередні роки стратегія щодо оновлення дорожньої інфраструктури, із сучасними підходами  до проектування та виконання робіт, згідно міжнародних стандартів. Адже Івано-Франківщина стає популярною і серед іноземних туристів.

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора