ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Василь Бровчук: вакцинація ефективно захищає від важкого перебігу коронавірусної хвороби та смерті від інфекції

Дата: 08.02.2022 14:48
Кількість переглядів: 128

У зв´язку з різким збільшенням хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19 і на виконання рекомендацій Міністерства охорони здоров´я України керівництво райдержадміністрації періодично відвідує центри масової вакцинації населення та районних пунктів щеплень.

Зокрема, сьогодні, 8 лютого голова районної державної адміністрації Василь Бровчук відвідав центр масової вакцинації населення, що працює на базі відділення консультативної поліклініки районної лікарні.

В ходізустрічі Василь Бровчук, спілкуючись з керівниками медичних закладів та медичним персоналом, які безпосередньо задіяні у реалізації вакцинальної кампанії в районі, обговорили шляхи покращення організації вакцинації населення, ситуацію з постачанням вакцини.

Слід зазначити, що усі вакцини, доступні українцям, ефективно захищають від важкого перебігу коронавірусної хвороби та смерті від інфекції, викликаної будь-якими штамами SARS-CoV-2.

 Вакцинація дає єдину гарантію – якщо ви захворієте, то хвороба пройде легше, нанесе меншу шкоду вашому організму і не забере ваше життя.

За словами лікарів, першочергово щепитися та захиститися від COVID-19 мають люди з груп ризику. Це літні люди та люди із супутніми хворобами, як от бронхіальна астма, серцево-судинні, онкологічні, аутоімунні захворюваннями, діабет чи ВІЛ. Таким людям життєво необхідна вакцинація від COVID-19. Власне, вакцинація може зупинити цю хворобу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора