ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стан вакцинації населення району обговорили на нараді

Дата: 07.02.2022 14:44
Кількість переглядів: 344

Сьогодні  перша заступниця голови районної державної адміністрації Світлана Уршеджук  провела робочу нараду   з керівниками структурних підрозділів  райдержадміністрації.

В ході наради обговорено питання забезпечення та моніторинг виконання показників охоплення вакцинацією від коронавірусної хвороби СOVID-19 у розрізі громад району. Світлана Ярославівна наголосила на необхідності активізувати інформаційну діяльність через всі доступні засоби ЗМІ, щодо проведення вакцинальної кампанії у районі, про наявність, адреси розташування та графіки роботи всіх пунктів щеплень на території району.  З метою залучення  якомога більше до імунізації проти коронавірусного захворювання вразливих верств населення, а саме – людей віком від 60 років.

«Вакцина вчить імунну систему розпізнавати вірус і боротися з ним. Це забезпечує захист від зараження, а також допомагає створити колективний імунітет, щоб зупинити пандемію. Усі вакцини, які використовують в Україні, проийшли стадію перевірки на безпечність та сертифіковані Всесвітньою організацією охорони здоров’я» - сказала  Світлана Ярославівна.  Варто зазначити,  що відповідальною особою райдержадміністрації здійснюється постійний моніторинг щодо кількості вакцинованого населення щоденно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора