ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В рамках реалізації проєкту «Схід і захід: журналістський обмін» делегація представників ЗМІ Донеччини відвідала Верховинський район

Дата: 10.02.2022 09:16
Кількість переглядів: 249

 

Відповідно до програми міжрегіонального обміну Донецької делегації  у Івано–Франківську область, сьогодні 9 лютого журналісти відвідали Білоберізьку громаду.

 

Проект із журналістських обмінів реалізується в рамках ініціативи «Івано-Франківщина та Донеччина будують мости для співпраці». У рамках проєкту передбачено налагодження соціальних, культурних, економічних зв’язків між обома областями країни.

В ході візиту представники засобів масової інформації зі Сходу України мали можливість поспілкуватися з представниками влади, зокрема,  головою районної державної адміністрації  Василем Бровчуком, головою Білоберізької громади Дмитром Іванюком та іншими посадовцями. Відвідали  ЦНАП  громади, та перший в області Дія Центр, що  нещодавно розпочав свою роботу в селі Устеріки. Голова громади Дмитро Іванюк коротко охарактеризував процес об’єднання даної територіальної громади та етапи будівництва Дія Центру. Після чого медійники отримали можливість більш детально ознайомитися із  особливостями та специфікою  організації роботи і надання державних та  соціальних  послуг враховуючи умови проживання людей у високогірних районах.

В свою чергу, Василь Петрович зазначив, що такий досвід стане поштовхом для   налагодження постійної комунікації та в подальшому співпраці між нашими регіонами.

«Я радий вітати вас на Верховинщині,   маю надію, що даний проєкт «Схід і Захід: журналістський обмін» будує мости для співпраці між Івано-Франківською та Донецькою областями  буде діяти на постійній основі. Тож у майбутньому нам необхідно підтримувати та поглиблювати наше співробітництво, гуртуватися і ділитися досвідом та переймати кращі практики одні у одних, для зміцнення, розвитку та процвітання нашої держави» - сказав очільник району.

 На завершення візиту журналісти відвідали етнографічний музей старожитностей Гуцульщини, який знаходиться в селі Криворівня де власник - Ярослав Зеленчук провів цікаву та  захоплюючу екскурсію про життя та побут гуцулів.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора