ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук у Калуші взяла участь у презентації книжки «Про них і з ними», присвяченої захисникам України

Дата: 07.02.2022 15:32
Кількість переглядів: 269

 

Завдяки ініціативі небайдужих аматорів сцени два роки тому у Калуші спільно із громадськими активістами об’єднання учасників бойових дій в АТО/ООС на Сході України імені Романа Шухевича було започатковано соціально-мистецький проєкт реабілітації захисників України.

Актори здійснили чотири постановки вистав про сильних волею й духом прикарапатських героїв. Це чотири історії про славних захисників України, які зі зброєю в руках відстоюють нашу територіальну цілісність, незалежність та суверенітет.

«Переконана, що сторінки книги «Про них і з ними» із документальними історіями про учасників бойових дій на Сході України вивчатиме не одне покоління українців, а величний жертовний подвиг Героїв АТО /ООС стане гідним прикладом мужності, сили волі і духу, патріотизму та яскравим проявом любові до рідної України, – зазначила під час презентації книжки голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук. – Низький уклін воїнам-героям, волонтерам, медикам, капеланам, які вижили у пекельних буднях війни і повернулися на рідну землю.

Світла пам’ять усім, хто віддав своє життя за Україну. Ми сильні волею, духом. Ми понад усе любимо свою Батьківщину. І ми – переможемо!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора