ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перша заступниця голови районної державної адміністрації Світлана Уршеджук провела робочу нараду з керівниками окремих структурних підрозділів райдержадміністрації

Дата: 02.02.2022 17:09
Кількість переглядів: 270

 

  Сьогодні 2 лютого перша заступниця голови районної державної адміністрації Світлана Уршеджук  провела робочу нараду   з керівниками окремих структурних підрозділів  райдержадміністрації.

В ході наради обговорювались окремі питання соціально-економічного розвитку регіону та визначення першочергових заходів, які необхідно включити до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Верховинського району на 2022 рік.  Над вибором пріоритетних  першочергових напрямів розвитку кожної територіальної громади району працюють створені там робочі групи, і напрацьовані ними пропозиції необхідно враховувати при формуванні районної Програми.

Також, не менш важливим питанням є  забезпечення та моніторинг виконання показників охоплення вакцинацією від коронавірусної хвороби СOVID-19 у розрізі громад району. Світлана Ярославівна наголосила на необхідності активізувати інформаційну діяльність через всі доступні засоби ЗМІ, щодо проведення вакцинальної кампанії у районі, про наявність, адреси розташування та графіки роботи всіх пунктів щеплень на території району.  З метою залучення  якомога більше до імунізації проти коронавірусного захворювання вразливих верств населення, а саме – людей віком від 60 років.

«Вакцина вчить імунну систему розпізнавати вірус і боротися з ним. Це забезпечує захист від зараження, а також допомагає створити колективнии? імунітет, щоб зупинити пандемію. Усі вакцини, які використовують в Украі?ні, прои?шли стадію перевірки на безпечність та сертифіковані Всесвітньою організацією охорони здоров’я» - сказала  Світлана Ярославівна.

  Варто зазначити,  що відповідальною особою райдержадміністрації здійснюється постійний моніторинг щодо кількості вакцинованого населення щоденно.

За попередніми даними впродовж вакцинальної кампанії здійснено щеплення від гострої респіраторної хвороби COVID – 19 у загальній кількості 23 054 особи: з них першою дозою – 10 877 осіб та отримали повний курс вакцинації 12 177 осіб.

На території району уже 27 осіб, які пройшли повний курс вакцинації та отримали бустерну дозу вакцини проти гострої респіраторної хвороби COVID – 19.

 Станом на 2 лютого з початку пандемії захворіло: на території Верховинської ТГ – 1160 осіб, летальних – 23 особи; на території Білоберізької ТГ – 258 осіб, летальних – 6 осіб; на території Зеленської ТГ – 126 осіб, летальних – 3 особи.

Фото без опису   Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора