ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада

Дата: 28.01.2022 14:59
Кількість переглядів: 147

     

Фото без опису

   У зв´язку з різким збільшенням  кількості  випадків захворювання серед   населення Івано-Франківської області та про перехід до червоного рівня небезпеки обласного центру,  голова районної державної адміністрації Василь Бровчук провів нараду  з головами селищної та сільських територіальних громад, керівниками і представниками закладів охорони здоровя району.

 

Під час наради  йшлося про активізацію вакцинальної кампанії у районі, зокрема, залучення до імунізації проти коронавірусу вразливих верств населення,   а саме – людей віком від 60 років та збільшення темпів вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID – 19.

Також обговорили  про необхідність  забезпечити  роботу та скласти  графіки виїзних мобільних бригад на території району для проведення вакцинації проти гострої респіраторної хвороби COVID – 19.

 Василь Петрович наголосив  керівникам закладів охорони здоров’я району на  проведенні  інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо збільшення темпів вакцинації проти коронавірусної хвороби COVID – 19  та доручив зобов’язати кожного сімейного лікаря здійснити подвірний обхід усіх пацієнтів, які виявили бажання вакцинуватися проти гострої респіраторної хвороби COVID – 19.

Під кінець наради голова району  в черговий раз підкреслив присутнім на необхідності збільшення темпів вакцинації в районі шляхом   проведення інформаційно-роз’яснювальної  роботи серед населення щодо обов’язкової вакцинації проти гострої респіраторної хвороби COVID – 19 через ЗМІ району  а також організованої  роботи виїзних бригад із імунізації і пунктів щеплення.

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора