ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося щомісячне зібрання представників ГО «Верховина-«Майдан» і Верховинської районної станиці братства вояків ОУН-УПА Верховинського району

Дата: 27.01.2022 17:20
Кількість переглядів: 172

 

 

 

 Сьогодні 27 січня відбулися спільні збори  ГО «Верховина «Майдан» і Верховинської районної станиці братства вояків ОУН-УПА Карпатського краю за участі першої заступниці голови районної державної адміністрації Світлани Уршеджук.

   З метою відповідної підготовки на районному рівні плану відзначення 14 жовтня 2022 року  80-ти  річчя з часу створення перших бойових загонів Української Повстанської Армії (УПА), яка вела збройну боротьбу за державну незалежність України проти окупаційних режимів,.

  На даному зібранні  учасниками  було розглянуто   та ініційовано ряд питань і пропозицій, які висунуто на передано  на розгляд до Верховинської територіальної громади.

  Як зазначила  Світлана Ярославівна,  – «Ми повинні гідно вшановувати наших героїв, пам´ятати хто і за, що загинув. На належному рівні організувати цикли тематичних заходів. Адже р пам´ять про тих, хто віддав своє життя за нашу незалежність, має бути вічною!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора