ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова районної державної адміністрації Василь Бровчук зустрівся з військовою волонтеркою Мариною Безсаловою (позивний - Марина Квітка)

Дата: 27.01.2022 12:36
Кількість переглядів: 193

 

Голова районної державної адміністрації Василь Бровчук зустрівся з військовою волонтеркою Мариною Безсаловою (позивний - Марина Квітка).

В рамках робочої зустрічі, спільно з першою заступницею голови райдержадміністрації Світланою Уршеджук було напрацьовано план подальших спільних заходів та обговорено шляхи співпраці між районними владними структурами і військовими волонтерами.

В процесі конструктивного діалогу Василь Петрович наголосив, що волонтерство – це поклик душі, а праця саме військових волонтерів в час активної агресії, що триває вже не один рік років неоціненна і часто небезпечна.

Голова району подякував Марині Ярославівні за особливу увагу до Верховинщини, за багаторічну працю на теренах всієї України .

«Ми працюємо безпосередньо у взаємодії і готові розглядати нові ініціативи і проєкти, які спрямовані на зміцнення патріотичного духу і поліпшення умов перебування військових на Сході нашої держави» -сказав Василь Бровчук.

На завершення військова волонтерка Марина Квітка вручила Василю Петровичу грамоту, приурочену до Дня Соборності України, за вагомий особистий внесок в реалізацію соціально-відповідального проєкту волонтерів і військових в зоні АТО та ООС «Дорогами війни…» та « Від Карачуна до Говерли».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора