ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Світлана Онищук: У новій амбулаторії жителі села Кадобна отримуватимуть у комфортних умовах якісну медичну допомогу

Дата: 13.01.2022 10:24
Кількість переглядів: 169

 

 

Фото без описуУ селі Кадобна Брошнів-Осадської територіальної громади відбулася знаменна подія – для місцевих жителів урочисто відкрили сучасну амбулаторію монопрактики сімейної медицини. Заклад спорудили у рамках програми Президента України «Велике будівництво». Кошторисна вартість об’єкта склала п’ять з половиною мільйонів гривень, з яких понад 150 тисяч гривень – кошти місцевого бюджету.

На відкриття амбулаторії завітали чимало гостей: голова обласної державної адміністрації Світлана Онищук, директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Дмитренко, депутати обласної та районної рад, духовенство села.

«Для жителів громади відкриття амбулаторії – це дуже важлива подія – тепер вони матимуть змогу отримувати якісну та доступну медицину в комфортних умовах, - зазначила у вітальному слові керівниця області. - Просторе приміщення, що відповідає сучасним європейським стандартам,  оснащене необхідним обладнанням для надання первинної медичної допомоги. Тож відтепер жителі громади зможуть отримувати усі необхідні медичні послуги та покращувати власне здоров’я».

Амбулаторія щоденно зможе приймати до 30 пацієнтів та обслуговуватиме понад тисячу жителів. У приміщенні розміщені кабінети для трьох лікарів, процедурна, кабінет щеплень, реєстратура тощо. Також передбачено умови для маломобільних груп населення, облаштовано розвинуту систему тротуарів і пішохідних доріжок. На  території амбулаторії розміщено стоянки для автомобілів загального користування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора