ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Богдан Футерко: Розвиток мережі ЦНАПів в області забезпечує підвищення якості адмінпослуг для громадян

Дата: 06.01.2022 10:18
Кількість переглядів: 132

 

Фото без опису

Мережа центрів надання адміністративних послуг, центрів Дія, утворених в Івано-Франківській області, функціонує і розвивається для забезпечення постійного підвищення якості надання адміністративних, у тому числі соціальних та інших публічних послуг громадянам.

Заступник голови обласної державної адміністрації Богдан Футерко з представником Урядового уповноваженого з прав людей з інвалідністю в Івано-Франківській ОДА Миколою Макаром відвідали Галицьку та Рогатинську територіальні громади, де розміщені ЦНАПи.

Зазначимо, що центр надання адміністративних послуг Галицької міської ради, що знаходиться за адресою: місто Галич пл. Волі, 1, утворений і діє з квітня 2021 року. ЦНАП трансформований: загальна площа становить 65 кв. м, тут обслуговують 9 працівників, надаються 163 адмінпослуги.

ЦНАП Рогатинської міської ради діє з березня 2021 року та має найбільшу мережу віддалених робочих місць, що становить 35 ВРМ . Центр розміщений в місті Рогатин по вул. Галицька, 40. До переліку адміністративних послуг, що надаються у ЦНАПі, входять понад 200 публічних послуг.

Богдан Футерко ознайомився з діяльністю центру, кількістю та переліком надання адмінпослуг, які доступні у ЦНАПі, та надав рекомендації щодо проведення ремонтних робіт у приміщенні ЦНАП для облаштування його з позначенням Центр.Дія.

 

Микола Макар акцентував увагу на забезпеченні безперешкодного та доступного середовища для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора