ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший заступник голови районної державної адміністрації Уршеджук Світлана Ярославівна

Дата: 30.12.2021 16:37
Кількість переглядів: 800

Фото без опису

 

Посада: перший заступник голови районної державної адміністрації

Тел. (03432) 2-12-62

e-mail: office@verhovuna-rda.gov.ua

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА

 

Працює

 

Першим заступником голови районної державної адміністрації з року

 

 

 

Громадянство

 

громадянка України

 

 

 

Число, місяць і рік народження

 

03 серпня 1978 року

 

 

 

Місце народження

 

Карагандинська область,Тельманський район, с.Новоузенка

 

 

 

Освіта

 

Повна вища‚  Тернопільська академія народного господарства, 2002р., «фінанси», економіст; Львівський регіональний інститут Національної академії державного управління при Президентові України 2009р., «Державне управління», магістр державного управління.

 

 

 

Науковий ступінь, вчене звання

 

не має

 

 

 

Володіння мовами

 

Українською, російською вільно, англійською з допомогою словника

 

 

 

Нагороди, почесні звання

 

Заслужений економіст України

 

 

 

Прийняття Присяги державного службовця

 

24 вересня 2002 року

 

 

 

Ранг державного службовця

 

6 ранг ( 01.05.2016р.)

 

 

 

Загальний стаж роботи

 

18 років 7місяців

 

 

 

Стаж державної служби

 

14 років 4 місяці

 

 

 

Депутат ради

 

депутат районної ради VІІ скликання, депутат Верховинської селищної ради VIII скликання

 

 

 

Стягнення

 

не має

 

 

 

Т р у д о в а   д і я л ь н і с т ь

 

 

 

03.1998- 05.2002

 

Верховинський районний лісгосп Красноїлівського лісництва; селище Верховина, Верховинського р-ну, Івано-Франківської обл.

05.2002 - 09.2002

 

Верховинський районний лісгосп  – економіст; селище Верховина, Верховинського р-ну, Івано-Франківської обл.

09.2002 - 09.2003

 

Управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації – спеціаліст ІІ категорії – експерт з умов праці; селище Верховина, Верховинського р-ну, Івано-Франківської обл.

09.2003 – 03.2004

 

Управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації – головний спеціаліст; селище Верховина Верховинського р-ну Івано-Франківської обл.

05.2004 – 07.2005

 

Управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації – заступник начальника управління; селище Верховина, Верховинського р-ну, Івано-Франківської обл.

07.2005 – 08.2005

 

Верховинська районна державна адміністрація – завідувач сектору з питань праці, соціального страхування та захисту населення від наслідків аварії на ЧАЕС; селище Верховина, Верховинського р-ну, Івано-Франківської обл.

08.2005 – 05.2008

 

Верховинська районна державна адміністрація – завідувач сектору соціальної політики, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації; селище Верховина, Верховинського р-ну, Івано-Франківської обл.

05.2008-11.2008

 

Управління економічного розвитку та промислової політики районної державної адміністрації – заступник начальника управління, начальник відділу соціально-економічного розвитку; селище Верховина, Верховинського р-ну, Івано-Франківської обл.

02.2009 - 12.2012

 

Управління економіки районної державної адміністрації – заступник начальника управління, начальник відділу підприємництва та торгівлі; селище Верховина, Верховинського р-ну, Івано-Франківської обл.

01.2013 – 09.2014

 

Управління економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації - заступник начальника управління, начальник відділу підприємництва та торгівлі; селище Верховина, Верховинського р-ну, Івано-Франківської обл.

09.2014 - 11.2015

 

 

 

11.2015  - 28.01.2020 

 

Управління економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації – начальник управління; селище Верховина, Верховинського р-ну, Івано-Франківської обл.

 

Заступник голови районної державної адміністрації

 

28.01.2020

 

 

Перший заступник голови районної державної адміністрації

 

 

 

 

Декларація про доходи за 2016 рік

 

 

Декларація про доходи за 2017 рік      

 

 

Декларація про доходи за 2018 рік

 

Декларація про доходи за 2019 рік

 

 Декларація про доходи за 2020 рік

 

          Компетенція

          Забезпечує виконання Конституції України та Законів України, актів Президента України і Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, розпоряджень райдержадміністрації, рішень районної ради, реалізацію повноважень районної державної адміністрації у відповідних напрямках діяльності.

У межах повноважень, зазначених Законом України «Про місцеві державні адміністрації» здійснює контроль за додержанням органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, а також підприємствами, організаціями та установами, незалежно від їх організаційно правових форм, і форм власності, іншими юридичними особами Конституції України, Законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших центральних органів виконавчої влади, розпоряджень райдержадміністрації і несе персональну відповідальність за стан справ у дорученій сфері.

Відповідає за підготовку планів роботи райдержадміністрації, питань для розгляду на засіданнях колегії райдержадміністрації, нарадах у голови райдержадміністрації; вносить пропозиції щодо порядку денного засідань колегії та нарад відповідно до повноважень.

          Бере участь у розгляді питань на засіданнях колегії райдержадміністрації, нарадах за участю голови райдержадміністрації, в роботі відповідних колегіальних органів, що утворюються структурними підрозділами райдержадміністрації, та в засіданнях колегії районної державної адміністрації.

Співпрацює з відповідними постійними комісіями районної ради.

Надає практичну допомогу територіям району у вирішенні питань соціально-економічного розвитку згідно з переліком населених пунктів, закріплених за керівництвом райдержадміністрації.

Вирішує основні питання взаємодії з відповідними підрозділами обласної державної адміністрації, обласної ради, районної ради, виконавчими комітетами сільських та селищних рад згідно з розподілом обов'язків.

У разі відсутності голови районної державної адміністрації виконує його обов'язки. Координує роботу в. о. керівника апарату районної державної адміністрації.

 

Веде питання: інформаційно-аналітичної діяльності та комунікацій з громадськістю;  книговидання, видавничої справи; агропромислового комплексу; ветеринарної медицини;  виставково-ярмаркової діяльності; використання та охорони земель, в тому числі питання щодо здійснення районною державною адміністрацією повноважень у сфері земельних відносин, віднесених Конституцією та законами України до її компетенції; соціального захисту населення; сім'ї, гендерної політики; запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі; зайнятості та міграції населення; праці та заробітної плати; державного страхування в частині безробіття; соціально-економічного розвитку; регуляторної політики та підприємництва; цінних паперів та фондового ринку; банківської справи; політики з питань нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, ліцензування та дозвільної системи у сфері господарської діяльності; державного майна і приватизації; статистики; торговельного і побутового обслуговування населення; міжнародних та зовнішньоекономічних відносин; інвестиційної політики; промисловості; культури, національностей та релігій; охорони здоров'я; фізкультури і спорту; освіти, науки та молодіжної політики; безпечності харчових продуктів; захисту прав споживачів; правової освіти населення; захисту прав дітей; організації діяльності центрів надання адміністративних послуг; забезпечення законності у діяльності підприємств, установ і організацій різних форм власності галузей, які курує.

Сприяє всебічному розвитку та функціонуванню в районі української мови, як державної, в усіх сферах суспільного життя, а також розвитку мов інших національностей.

 

Спрямовує діяльність: відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю; відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства, будівництва, екології та агропромислового розвитку згідно з розподілом обов’язків; управління соціального  захисту населення; фінансового управління згідно з розподілом обов’язків;  відділу  освіти, охорони здоров’я, культури, спорту; служби у справах дітей; відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації та організації діяльності центрів надання адміністративних послуг згідно з розподілом обов’язків.

 

Координує діяльність: Верховинської районної державної лікарні ветеринарної медицини; відділу у Верховинському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області згідно з розподілом обов’язків; Верховинського районного відділу Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області; Верховинської районної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості; Верховинського відділення Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Івано-Франківській області; Управління Держпродспоживслужби в Верховинському районі;  центру допомоги учасникам антитерористичної операції; відділу обслуговування громадян №2 (сервісний центр) (смт. Верховина) головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області.

         

Забезпечує взаємодію: з районною асоціацією фермерів; районною радою сільськогосподарських товаровиробників; з районною організацією роботодавців;  творчими спілками району; районною організацією Товариства охорони пам'яток історії та культури України; районними організаціями політичних партій; громадськими і релігійними організаціями; профспілками; ПП «Редакція газети «Верховинські вісті», іншими засобами масової інформації; з банківськими установами району; з Головним управлінням статистики в Івано-Франківській області; відділенням в смт. Верховина коледжу туризму і готельного господарства Прикарпатського національного університету імені В.Стефаника; Державного закладу санаторного типу лікувально-оздоровчий комплекс «Верховина»; спортивними організаціями і товариствами; благодійними фондами й організаціями; обласним Центром соціально-психологічної допомоги; районним товариством Червоного Хреста України; з спеціалістами Косівської міжрайонної філії Державної установи «Івано-Франківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України»; відділом «Верховинське бюро правової допомоги» Коломийського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги; установами і організаціями різних форм власності галузей, які курує; Громадською радою при райдержадміністрації; з територіальними органами міністерств, інших центральних органів виконавчої влади.

 

Очолює: районну тристоронню соціально-економічну раду; державну надзвичайну протиепізоотичну комісію; спеціальну комісію для вжиття заходів щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників; районну комісію з легалізації заробітної плати;  районну комісію з питань реєстрації колективних договорів; районну координаційну раду з питань запобігання поширенню ВІЛ-інфекції/СНІДу, туберкульозу; координаційну раду з питань молодіжної політики; міжвідомчу раду з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми; районну постійно діючу комісію з питань координації дій щодо попередження насильства в сім’ї; комісію з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг; комісію з питань розгляду заяв щодо надання одноразових грошових допомог найбільш малозабезпеченим громадянам району; районну комісію із забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа; координаційну раду райдержадміністрації з питань дітей; координаційну раду з питань відпочинку та оздоровлення дітей; комісію з розгляду питань надання грошової допомоги постраждалим чи внутрішньо переміщеним особам; районний дорадчий орган у справах альтернативної (невійськової) служби; спостережну комісію при райдержадміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора