ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови районної державної адміністрації з Новим Роком та РІздвом Христовим!

Дата: 31.12.2021 12:02
Кількість переглядів: 285

Фото без опису

Дорогі Верховинці та гості Гуцульського краю!


Від щирого серця вітаєю Вас із прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим!
Рік, що минає залишив по собі помітну сторінку  в історії нашого краю і  в біографії кожного жителя  нашого району. Він подарував нам чимало незабутніх хвилин, пов’язаних із новими здобутками та звершеннями, новими досягненнями та успіхами. А ті труднощі, які нам довелося  долати, довели, що спільна праця органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ  та організацій, підприємців та громад району здатна вирішувати будь-які проблеми.
Особливо хотілося б наголосити на співпраці з територіальними громадами району.
По суті, процеси децентралізації та реформи самоврядування, дали можливість територіальним громадам  самостійно розвивати  власні території. Відтак, саме від професійності та системності дій представників громад залежав не тільки розвиток та процвітання окремих територій, а й загалом добробут всього району та країни.
Тому окрема дяка головам громад за плідну роботу та розраховую на підтримку та конструктивний підхід до вирішення проблем району і в майбутньому. Наш гуцульський край помітно розвивається.
Тому вдячний всім, хто трудився для розвитку району в культурних, освітніх медичних закладах, соціальній та економічній сферах, у комунальному господарстві та бізнесі. Усім, хто допомагав творити нову історію держави та краю , хто не боявся змін і рухався вперед задля кращого сьогодення та майбутнього по-справжньому вільної, демократичної, незалежної європейської України.
Мир і спокій, свобода і незалежність, добробут та єдність – ось головні прагнення кожного українця. І за те, що сьогоднішнє свято стало можливим, уклонімося насамперед славним українським воїнам. Усі верховинці щиро вдячні українським військовим за мирну святкову ніч!
 Окремо хочу подякувати нашим медикам, які щоденно ризикуючи власним здоровям, рятують життя нам та нашим близьким.
Щиро хочемо  сказати Вам, дорогі земляки, слова особливої вдячності та шани за працьовитість і оптимізм, за розуміння і за все, що ми зуміли зробити разом.
Попереду нас чекає чимало змін, тож нехай радість Нового Року та Різдва Христового дасть усім нам наснагу продовжити всі розпочаті добрі справи, а Новий Рік принесе натхнення та сили для здійснення усіх задумів, планів та сподівань.
Нехай Різдвяна зірка зігріє своїм теплом кожну домівку, кожну родину. Бажаємо, щоб віра, надія та любов завітали у наші серця й оселили в них відчуття щастя та радості!
         Миру, добра, здоров’я та злагоди в Новому році!

З повагою,

Голова районної державної
адміністрації                                                   Василь БРОВЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора