ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Верховинської районної державної адміністрації - начальник районної військової адміністрації Бровчук Василь Петрович

Дата: 31.12.2021 16:45
Кількість переглядів: 1517

Фото без опису

Посада: Голова районної державної адміністрації - начальник районної військової адміністрації

 

Тел. приймальні: (03432) 2-12-42

 

т/ф (03432) 2-11-35

 

e-mail: office@verhovuna-rda.gov.ua

 

  

 

БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА

 

Працює

 

Головою Верховинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області

з 12-12-2019 р.

 

 

 

Громадянство

 

громадянин України

 

 

 

Число, місяць і рік народження

 

25 вересня 1982 року

 

 

 

Місце народження

 

Івано-Франківська область, Верховинський район, с. Яблуниця

 

 

 

Освіта

 

 Повна вища,

 2004р.‚ Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича‚ екологія та охорона навколишнього середовища, еколог викладач,

 2014р., Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, «Державне управління», магістр державного управління

 

 

 

Науковий ступінь, вчене звання

 

не має

 

 

 

Володіння мовами

 

Українською, російською – вільно, німецькою, англійською зі словником

 

 

 

Нагороди, почесні звання

 

не має

 

 

 

Прийняття Присяги державного службовця

 

07.02. 2005 р.

 

 

 

Ранг державного службовця

 

6 (03.01.2017р.)

 

 

 

Загальний стаж роботи

 

20 років 3 місяці

 

 

 

Стаж державної служби

 

16 років 2 місяці

 

 

 

Депутат ради

 

Депутат Верховинської районної ради VIII скликання

 

 

 

Стягнення

 

не має

 

 

 

Т р у д о в а   д і я л ь н і с т ь

 

 

 

10.2001 - 11.2001

 

робітник по ремонту Яблуницької школи-саду І-го ступеня; с. Яблуниця Верховинського району Івано-Франківської області

 

11.2001 - 04.2003

 

строкова військова служба

 

05.2003 - 10.2003

 

робітник по ремонту Яблуницької школи-саду І-го ступеня; с. Яблуниця Верховинського району Івано-Франківської області

 

02.2005 - 05.2006

 

провідний спеціаліст відділу соціальної роботи Верховинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, селище Верховина Верховинського району Івано-Франківської області

 

05.2006 - 01.2007

 

начальник відділу соціальної роботи Верховинського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, селище Верховина Верховинського району Івано-Франківської області

 

02.2007 -  10.2007

 

головний спеціаліст служби у справах неповнолітніх Верховинського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, селище Верховина  Верховинського району Івано-Франківської області

 

10.2007 - 11.2007

 

головний спеціаліст служби у справах дітей Верховинської райдержадміністрації селище Верховина

Верховинського району Івано-Франківської області

 

11.2007 - 09.2008

 

Завідувач сектору з питань усиновлення опіки та піклування, сімейних форм виховання дітей служби у справах дітей Верховинської райдержадміністрації; селище Верховина Верховинського району Івано-Франківської області

 

09.2008 - 07.2010

 

Заступник керівника апарату, начальник організаційного відділу апарату районної державної адміністрації, селище Верховина Верховинського району Івано-Франківської області

 

07.2010 - 06.2012

 

Начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Верховинської районної державної адміністрації, селище Верховина Верховинського району Івано-Франківської області

 

06.2012  по 12.2019

 

Керівник апарату Верховинської районної державної адміністрації Івано-Франківської області.

 

 

Декларація про доходи за 2016 рік

 

 

Декларація про доходи за 2017 рік

 

Декларація про доходи за 2018 рік

 

Декларація про доходи за 2019 рік

 

Декларація про доходи за 2020 рік

 

Компетенція

 

Здійснює загальне керівництво діяльністю районної державної адміністрації, координує роботу першого заступника, в. о. керівника апарату районної державної адміністрації. Вирішує основні питання взаємодії з Офісом Президента України, Кабінетом Міністрів України, іншими центральними органами виконавчої влади, обласною державною адміністрацією, обласною радою, районною  і селищною радами та іншими органами місцевого самоврядування. Несе відповідальність за виконання покладених на районну державну адміністрацію завдань і за здійснення нею своїх повноважень.

Є керівником районної державної адміністрації. Представляє районну державну адміністрацію у відносинах з іншими органами державної влади та органами місцевого самоврядування, політичними партіями, громадськими і релігійними організаціями, підприємствами, установами, організаціями, громадянами та іншими особами в Україні, так і за її межами.

Призначає на посади та звільняє з посад першого заступника, в. о. керівника апарату, керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації відповідно до статей 10, 11 та 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» і законодавства про державну службу.

Укладає і розриває контракти з керівниками підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління районної державної адміністрації, або уповноважує на це першого заступника.

Погоджує у встановленому порядку призначення на посади та звільнення з посад керівників підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, крім керівників підприємств, установ та організацій Збройних Сил України та інших військових формувань України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України.

В межах затверджених бюджетів виступає розпорядником коштів районної державної адміністрації, використовуючи їх лише за цільовим призначенням.

Здійснює подання в установленому порядку до органів виконавчої влади вищого рівня фінансових показників і пропозицій до проєкту районного бюджету, розмірів дотацій і субсидій, даних про зміни переліку об’єктів, що підлягають бюджетному фінансуванню, балансу фінансових ресурсів для врахування їх при визначенні розмірів субвенцій, а також для бюджетного вирівнювання, виходячи із забезпеченості мінімальних соціальних потреб, формування, затвердження і виконання місцевих бюджетів району та їх наповнення.

Утворює для сприяння здійсненню повноважень районної державної адміністрації консультативні, дорадчі та інші допоміжні органи, комісії, члени яких виконують свої функції на громадських засадах, а також визначає їх завдання, функції та персональний чи посадовий склад.

Здійснює інші функції передбачені Конституцією та законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня.

Інформує обласну державну адміністрацію та населення про суспільно-політичну, соціально-економічну, екологічну ситуацію в районі та стан виконання повноважень, покладених на районну державну адміністрацію.

Організовує та контролює розроблення стратегії та пріоритетних напрямів соціально-економічного та культурного розвитку району, здійснює їх моніторинг.

Організовує розробку проєктів програм соціально-економічного розвитку району, подає їх на розгляд районній раді, організовує виконання схвалених районною радою програм, звітує перед нею про їх виконання.         Запроваджує ефективні механізми комунікацій між районною державною адміністрацією, виконавчими комітетами селищної та сільських рад району щодо моніторингу, аналізу та вирішення проблемних питань розвитку територій.

 

Забезпечує: реалізацію наданих державою, а також делегованих районною радою повноважень та здійснення заходів, пов’язаних із організацією належного виконання переданих повноважень міністерств, інших центральних органів виконавчої влади.

 

Безпосередньо веде питання: будівництва; житлово-комунального господарства; дорожнього господарства; енергоефективності та енергозбереження; транспорту, зв’язку та інфраструктури; екології; охорони довкілля; водного господарства;  рибного господарства; лісового та мисливського господарства, інших природних ресурсів; фінансів; фіскальної та казначейської роботи; використання бюджетних коштів; взаємодії з органами місцевого самоврядування; містобудування та архітектури; внутрішнього аудиту; надзвичайних ситуацій; цивільного захисту населення; оборонної, мобілізаційної та правоохоронної роботи; призову та служби за контрактом; забезпечення законності, прав і свобод громадян; запобігання та виявлення корупції; координації суспільно-політичних процесів; кадрової політики; контролю; збереження конфіденційності інформації; відзначення державними нагородами; правового та фінансового забезпечення діяльності райдержадміністрації.

 

Спрямовує діяльність: першого заступника, в. о. керівника апарату, усіх структурних підрозділів районної державної адміністрації; відділу інфраструктури, житлово-комунального господарства, будівництва, екології та агропромислового розвитку; фінансового управління; відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування; відділу містобудування та архітектури; головного спеціаліста з питань внутрішнього аудиту; головного спеціаліста з питань цивільного захисту; головного спеціаліста з питань мобілізаційної та оборонної роботи райдержадміністрації; відділу фінансово-господарського та правового забезпечення; головного спеціаліста з питань контролю; головного спеціаліста-уповноваженого з питань запобігання та виявлення корупції; головного спеціаліста з питань управління персоналом апарату райдержадміністрації.

 

Координує діяльність: Верховинської ДПІ Коломийського управління Головного управління ДПС в Івано-Франківській області; управління Державної казначейської служби України у Верховинському районі; Верховинського районного відділу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області; комбінату комунальних підприємств; філії «Верховинська дорожня експлуатаційна дільниця»; НПП «Верховинський»; відділу у Верховинському районі Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області; лісових господарств району згідно з розподілом обов’язків.

 

Забезпечує взаємодію: Верховинським районний відділом управління СБУ в Івано-Франківській області; районним судом; Верховинським відділом Надвірнянської місцевої прокуратури; Верховинським  відділенням  поліції Косівського відділу поліції ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області; Верховинським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки; з Верховинським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» у області; відділу прикордонної служби «Шибени» Чернівецького прикордонного загону, що дислокується на території району;  з Верховинським районним відділом Державної виконавчої служби Південно-Західного міжрегіонального управлінням Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ); Верховинським СТК Товариства сприяння обороні України (ТСОУ); Південно-Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ); з Верховинською службою експлуатації електричних мереж» філії АТ «Карпатська»»; з Центральним відділенням поштового зв’язку Верховина -1; з громадською районною організацією «Верховинська районна організація Українського товариства мисливців і рибалок»; районною Асоціацією органів місцевого самоврядування.

 

Очолює: колегію районної державної адміністрації; координаційну раду з питань оборони та мобілізації; районну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій; комісію з питань захисту прав дітей  (до моменту створення відповідних комісій в органах місцевого самоврядування); районну тимчасову комісію з питань погашення заборгованості з  заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат; координаційну раду з питань розвитку підприємництва; районну призовну комісію; районну комісію з питань евакуації; спеціальну комісію з ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру; районну постійно діючу комісію з розгляду заяв щодо сприяння будівництва індивідуального житла на селі та надання кредитів забудовникам по програмі «Власний дім»; є співголовою районної ради регіонального розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора