ВЕРХОВИНСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
Івано-Франківська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відновлення дорожньої інфраструктури - поштовх для розвитку району

Дата: 22.12.2021 10:31
Кількість переглядів: 188

Фото без описуПроведення ремонту доріг – першочергове і дуже важливе для всіх жителів району питання. Адже відновлення дорожньої інфраструктури є  поштовхом для розвитку району та громад. Про це голова районної державної адміністрації Василь Бровчук наголосив на зустрічі із керівниками підприємств дорожнього господарства району.

Протягом  року у районі зроблено чимало робіт із ремонту мостів та доріг місцевого значення, що  перебували в найбільш критичному стані та є  вкрай важливими для туризму та життєдіяльності району.

Так у селі Устеріки Білоберізької громади завершено капітальний ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С090202 Устеріки-Пробійнівка. За кошти державного бюджету міст перекрили асфальтобетоном. Також заасфальтовано й під'їзди до мостового переходу.

Також проведено планові ремонтні роботи на автомобільному мосту в присілку Підобіч по вул. Чорновола в селищі Верховина. Капітально відремонтовано міст та влаштовано асфальтний під'їзд на дорозі місцевого значення Верховина-Слупійка. Повністю відбудовано новий міст, який слугуватиме усім чий маршрут пролягає автомобільною дорогою Устеріки- Пробійнівка.

«Ми і надалі будемо шукати ресурси та можливості аби ремонт доріг місцевого значення не зупинявся!», - зазначив очільник району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора